Stillingsannonse: Konstruksjonsingeniør / Teknisk tegner

Salsnes Filter AS er stadig i vekst, og utvider nå staben med ny Konstruksjonsingeniør/Teknisk tegner til sin tekniske avdeling i Namsos.

Salsnes Filter AS er en ledende leverandør av rensesystemer for kommunalt avløpsvann og industrielt prosessvann. De utvikler og produserer sine patenterte løsninger i Namsos og på Salsnes, og selger til et bredt spekter av kunder over hele verden. Selskapet har 43 ansatte i inn- og utland, og en årlig omsetning på cirka 125 millioner. Salsnes Filter er i dag del av Trojan Technologies, som er en global ledende aktør innenfor UV-behandling av drikkevann, avløps- og prosessvann.

Du vil inngå i et team på 6 personer som arbeider med utvikling og design av Salsnes Filter AS sine produkter og komplette renseanlegg. Stillingen byr på utfordrende og varierte arbeidsoppgaver som vil bestå av CAD (tegning og modellering i 2D/3D), Project Engineering og Product Engineering. I tillegg vil du få gode muligheter for tverrfaglig utvikling. Du vil bli involvert i alle ledd av selskapets verdikjede, og får ta del i et internasjonalt og dynamisk miljø.

Vi tilbyr:

 • Varierte og utfordrende arbeidsdager
 • Godt arbeidsmiljø med trivelige og dyktige kollegaer
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Et internasjonalt miljø som legger vekt på innovasjon og utvikling
 • Vi er behjelpelig med å skaffe/finne bolig
 • Vi kan også hjelpe til med å finne jobb til ektefelle/samboer/partner om det er ønskelig

Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning (teknisk tegner/ingeniør/sivilingeniør, relevant erfaring kan kompensere for utdanning)
 • Erfaring med Solid Works (eller tilsvarende 3D modelleringsverktøy)
 • Erfaring med konstruksjon av mekaniske design og/eller VA erfaring
 • Du behersker norsk og engelsk som arbeidsspråk

Egenskaper:

 • Selvstendig og ansvarsbevisst
 • Du har gjennomførings kraft – og gode samarbeidssevner
 • Strukturert og ryddig
 • Du er engasjert og har god energi

Interessert?

Registrer din CV på www.manpower.no.

Registrer så fullstendig CV som mulig, da denne er grunnlaget for vår vurdering og beslutning om hvem som går videre, i tillegg til en god søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

For deg som er søker og ikke kjenner region Namdal, nevner vi at Namsos kommune har full barnehagedekning, et rikt kulturliv og en av landets mest profilerte kulturskoler. Vi har et velfungerende idrettslag med mange ildsjeler som jobber uttrettelig for våre kommende generasjoner. Her finner du også en flott svømmehall, som bokstavelig talt er hugget i stein. I bymarka og i nærområdene finner du flere lysløyper og på sommeren gir dette flotte turmuligheter i samme tereng. Namsen, elvenes dronning, har sitt utløp ved byen, noe vi er stolte av. Hit valfarter turister i laksesessongen. Ut mot havet finner vi vakre områder i våre nabokommuner Fosnes, Flatanger, Nærøy/Vikna, Leka og Bindal. I østlig retning finner vi flotte områder i Lierne, Røyrvik og Namsskogan. Inn mot grensen finner du Børgefjell, en av landets flotte nasjonalparker.